Groot-Gezinskorting
XXL-Gezin geeft XXL voordeel!

Een groot gezin is natuurlijk super leuk maar wanneer je alle kinderen naar de kinderopvang brengt dan wordt het alweer minder leuk omdat de kosten dan aardig kunnen oplopen. NextGen Kids wil je graag meehelpen om de kosten te beperken.

Wanneer je 3 of meer kinderen naar de NextGen Kids brengt en alle kinderen hebben een urenbundel dan kan je kiezen tussen 2 verschillende vormen van korting. Je kan 25% korting krijgen op de kosten van het eerste kind of je krijgt voor alle kinderen een korting van € 0,70 per bundeluur! Hierdoor bespaar je niet alleen door het gebruik van flexibele uren, maar ook door een lager uurtarief!

  • Optie: 25% korting op het eerste kind
    Wanneer je een hoog gezinsinkomen hebt (bijvoorbeeld > € 100.000 bruto) dan krijg je max 33% kinderopvangtoeslag voor het eerste kind (=kind met meeste opvanguren) en voor het 2de en 3de kind krijg je maar liefs 64-80% terug. U bent er dus bij gebaat om voor het eerste kind minder ouderbijdrage te betalen. Je bent dan heel voordelig uit met de optie van 25% korting op de bundel van het eerste kind.
  • Optie: Alle kinderen 70 ct korting per bundeluur
    Wanneer je een modaal inkomen hebt dan ontvangt je ook voor het eerste kind ca 85% kinderopvangtoeslag (en voor de andere kinderen ca 94%). Je bent er dan bij gebaat dat je voor alle kinderen een korting van 70 ct voor de bundeluren ontvangt. De uurprijs van de bundel wordt namelijk verlaagd van € 8.95 naar € 8,25 per uur. Je komt daarmee voor het KDV en BSO nagenoeg onder de maximaal te vergoeden uurprijs van € 8,17 (KDV) respectievelijk € 7,02 voor de BSO. Daarmee komen bijna de gehele opvangkosten in aanmerking voor kinderopvangtoeslag EN je betaalt sowieso natuurlijk een stuk minder door het gebruik van de flexibele urenbundel.
  • Voowaarden:
    De korting geldt voor de gehele periode dat er 3 kinderen op de opvang zitten. Op het moment dat het aantal kinderen daalt naar 2 dan vervalt het "groot gezin voordeel". Daarnaast dienen alle kinderen een urenbundel af te nemen. De korting geldt niet voor uren buiten de bundel en voor de andere contractenvormen zoals het standaard, flexibele uren, en incidentele uren contract.

Berekenen zelf de kosten voor opvang: