Klantreacties

Reacties van ouders

Om een goede opvang te bieden zijn de ervaringen van onze ouders een hele belangrijke graadmeter. Deze mening geeft ons de mogelijkheid om te verbeteren daar waar mogelijk en te koesteren waar de kinderen en ouders zeer tevreden over zijn.

Wij brengen onze meiden inmiddels al jaren naar NextGen Kids. De leidsters zijn betrokken, professioneel en bieden de kinderen persoonlijke aandacht. Met name de kleinschaligheid en huiselijke, gezellige no-nonsence-- sfeer spreken ons erg aan. Daarnaast vinden we het erg handig dat je de mogelijkheid wordt geboden om de opvangtijden flexibel in te richten. Een fijne bijkomstigheid. NextGen Kids voelt als een tweede thuis voor onze meiden!

De leidsters zijn vriendelijk en er worden leuke activiteiten met de kinderen ondernomen. Daarnaast is het geen probleem om je eigen planning door te geven oftewel: Helemaal TOP!


De opvang sluit goed aan op onze werktijden. Helemaal geweldig en zo makkelijk te regelen via de ouder portaal.Onze kids zaten eerst op een andere opvang. Wegens werk moesten we naar een flexibele opvang. Heel spannend zo'n overgang maar hier waren ze vrijwel meteen veel vrolijker!Vriendelijke, enthousiaste en geïnteresseerde leidsters, staan open voor feedback en wordt meteen op gehandeld om zaken te verbeteren en verleuken. Denken mee in het bieden van passende opvangmogelijkheden. Echt kinderopvang op maat. Aanrader voor iedereen.
Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten. Er zijn momenteel veel centra die adverteren met flexibele opvang. Die bieden niet de helft van de flexibeliteit die NextGen Kids biedt. Wat er bij jullie mogelijk is voor mensen die onregelmatig werken is echt buitengewoon.

Klantreactie

"Misschien op de site nog meer naar voren brengen wat bij jullie "flexibel" inhoud. Dit wordt echt nergens overtroffen. Ik kan het weten"