Personeel

Trots op onze leidsters

Al onze groepsleidsters zijn uiteraard volledig gediplomeerd zodat u er zeker van kan zijn dat je kinderen professioneel worden opgevangen. Daarnaast zijn al onze leidsters EHBO en BHV gecertificeerd. Hoewel de wettelijke eisen veel beperkter zijn, vinden wij het belangrijk dat het team goed is opgeleid omdat met deze kennis veel ongelukjes kunnen worden voorkomen in plaats van het bieden van eerste hulp.

Vacatures NextGen Kids

Pedagogisch medewerker BSO

In verband met groei zijn wij voor onze locatie in Obdam per 1 maart 2022 op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor gemiddeld 15 uur per week. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de begeleiding en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als pedagogisch medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen van 4 tot 13 jaar. Je zorgt ervoor dat ze zich veilig en prettig voelen, plezier hebben en hun vaardigheden en talenten ontplooien. Je biedt uitdagende activiteiten aan, volgt hun ontwikkeling en als mentor ben jij het aanspreekpunt voor de ouders. Kinderen moeten zich thuis voelen bij NextGen Kids en met een goed gevoel en een ervaring rijker weer naar huis gaan.

Voor deze functie is het van groot belang dat je positief bent ingesteld en een flexibel houding. Bij NextGen Kids zetten wij de opvangbehoefte van de ouders centraal. Dit betekent dat wij constructief met ouders meedenken hoe wij ze kunnen ontzorgen. Ook bieden wij flexibele opvang aan vanaf 6.00 tot 18.30. Een flexibele inzetbaarheid is dus van groot belang.

Wij bieden alle ruimte om mee te denken in de verdere ontwikkeling van de kinderopvang binnen NextGen Kids. Dus reageer alleen op deze vacature als jij een positieve en ondernemende instelling hebt en net dat stapje extra wilt zetten.

Ben jij de leuke collega die wij zoeken? Neem dan snel contact op met Mariska Rood via 06-25182028 of obdam@nextgenkids.nl

Pedagogisch Medewerkster

Wij zijn altijd op zoek naar goed personeel. Mocht je een open sollicitatie willen schrijven dan kan je deze sturen naar obdam@nextgenkids.nl.

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Login voor NextGen Kids personeel.

Super fijn bij NextGen Kids

"Vind het super fijn bij NextGen Kids. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste: de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."