Tarieven

Tarieven 2022

Je kan per week je eigen planning bepalen en betaalt alleen de opvangtijd die je nodig hebt!
Bij NextGen Kids betaalt je per uur en niet per dagdeel! Als je bijvoorbeeld om 16:00 je kind ophaalt dan hoeft je niet standaard tot 17:30 te betalen. Hierdoor bespaart je elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

NextGen Kids is zeer Flexibel !

De tarieven per uur laten zich tussen de kinderdagverblijven vaak goed vergelijken maar dan ben je er nog niet want nog belangrijker is natuurlijk hoeveel uren je moet afrekenen. Als je de hele dag van 11 uur dient te betalen maar je gebruikt maar 8 uur dan scheelt je dat elke dag 3 uur. Maar als je elders een dag niet komt dan betaalt je toch 11 uur opvang. Dat is echt niet nodig bij ons. Bij NextGen Kids betaal je de dag niet als je die niet nodig hebt. Doordat er per uur wordt afgerekend worden ook onnodige kosten vermeden. Hierdoor kan je tot honderden euro's per maand besparen.

Afhankelijk van de opvangdagen die je nodig hebt maken wij afspraken voor de dagen waarop je alle vrijheid hebt zelf te plannen wanneer je wil (via ons ouder portaal). Als je op een dag opvang zou willen hebben waarin je normaal gesproken niet komt, dan kan je altijd contact opnemen met de opvanglocatie om alsnog op deze dag te plannen. Via de NextGen Kids contractwijzer kan je heel simpel een vergelijk maken tussen de verschillende contracten en uitrekenen hoeveel je maandelijks kan besparen op je opvangkosten (zie ook de contractvoorwaarden voor verdere details).

HET STANDAARD CONTRACT:     Simpel en handig !
€ 8,50 KDV (0 tot 4 jaar) BSO 52-weken
(inclusief vakantiedagen 7:30-17:30)
(afwijkende tarieven indien een school eerder uit is dan 15:00)

Prijs per uur: € 8,50 € 8,50 € 8,05
Tijden 6:30-12:00 12.00-17:30 Schooldagen 12:00/14:00/15:00 t/m 17:30; Vakantiedag 7:30-17:30
Bedrag per maand per dag € 202.56 € 202,56 € 147,56 per maand (bij BSO contract vanaf 15:00)
Gemiddeld aantal uur per maand 23,83 uur 23,83 uur 18,33 uur p/mnd (bij BSO contract vanaf 15:00)
 - De jaarkosten voor de opvang zijn verdeeld over 12 gelijke maandelijkse betalingen.
 - Het contract kan per de 1ste of de 16de van de maand gewijzigd worden (melding voor de 23ste van de maand).
 - Opvang na schooltijd (ook op woensdagen). De studiedagen worden apart gerekend.
 - Er kan maximaal 6x per jaar een opvangdag geruild worden (binnen kalenderjaar, tijdige opgave, niet voor de feestdagen).
 - Opzegtermijn is 1 maand.

DE UREN-BUNDEL:     Makkelijk als de opvang regelmatig wisselt!
€ 9,35 U kunt volledig flexibel boeken (geen vaste urenblokken).
15 uur p/mnd

 • Je kan een vast bedrag per maand opgeven voor de kinderopvangtoeslag en toch heel flexibel blijven. Je betaalt iedere maand het uren van de bundel.
 • De uren die over zijn neem je gewoon mee naar de volgende maand en zijn in totaal 3 maanden geldig (incl. de maand van afname).
 • Als je uren-tegoed op is en je gebruikt in die maand meer opvanguren dan worden deze uren tegen het tarief van de 'flexibele uren' afgerekend.
 • Bij contractwijziging (stopzetting, urenverlaging- of urenverhoging) komen de niet gebruikte uren te vervallen. Wijzing alleen mogelijk per 1ste v/d maand.
 • De planning van de benodigde opvanguren geef je zelf door via ons inlogsysteem op onze site voor woensdag 9:00 voor de week erop.
 • De opvangbundel is niet geldig voor 6.30 en na 18.30 en niet op zaterdagen, zon- en feestdagen. Buiten de normale openingstijden wordt er 1,5 x het tarief in rekening gebracht
 • De uren die je gebruikt buiten de door jou geplande tijden worden tegen het tarief van de 'flexibele uren' gefactureerd.
 • # Bij de 100+ comfort-bundel betaal je slechts het bundeltarief als u meer opvang gebruikt. Dat geldt ook voor de tijd buiten de geplande uren op de dag zelf (tussen 6:30 en 18:30 uur).
30 uur p/mnd
45 uur p/mnd
60 uur p/mnd
75 uur p/mnd
90 uur p/mnd
100 uur + comfort #
Mocht u last-minute opvang nodig hebben (extra opvang in een lopende week), dan bedraagt de opslag € 1,- per uur, naast het bundeluur. Dit is alleen op het laatst mogelijk wanneer er een plek vrij is op de groep. Het opzegtermijn is 1 maand per 1ste vd maand.

FLEXIBELE UREN:     Opvang op maat !
€ 10,20 Als je geen opvang nodig hebt, dan betaalt je niets
 • Je betaalt alleen de uren die je geboekt hebt (per kwartier afgerond)
 • Als je voor 6:30 of na 18:30 boekt of als je langer dan jouw geplande tijd blijft dan worden deze uren tegen 'losse uren' gefactureerd (1,5 x het normale tarief).
 • De planning van de benodigde opvanguren geef je zelf door via ons ouder portaal op onze site voor woensdag 9:00 uur voor de week erop.

Incidentele uren: Voor onverwachte extra opvang!
€ 11,05 Ook als je het niet verwacht, dan zijn wij er altijd.
 • Je hoeft niet van te voren te boeken. Wij proberen de opvang ook op het laatste moment mogelijk te maken.


Contractmogelijkheden bij NextGen Kids

Binnen NextGen Kids wordt met verschillende contracten gewerkt. Al deze contracten hebben hun eigen uurtarief. Onze uurtarieven zijn zeer scherp, waardoor je de meest flexibele opvang tegen de meest gunstige prijs kan afnemen. Daarnaast heb je de mogelijkheid verschillende contracten met elkaar te combineren. Zo krijgt je precies wat je nodig hebt! Je kan de NextGen Kids contractwijzer gebruiken om inzicht te krijgen in de maandkosten van het gekozen contract.

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Aanvraag/wijziging contract

NextGen contractwijzer
Om uit te rekenen welk contract voor jou het beste
en voordeligste is, kan je de
NextGen Kids contractwijzer gebruiken.

Grote gezinnen korting
Als je 3 of meer kinderen op de opvang hebt dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke korting!
Klik hier voor meer informatie.


Kinderopvang toeslag
Klik hier voor meer informatie over
kinderopvangtoeslag

Aanvraag voor start opvang of wijzigen van contract
Voor het aanvragen van opvang voor je kind kan je deze aanvraaglink gebruiken. Voor een wijziging van het contract van je kind(eren) kan je deze link gebruiken. Wijzigingen dienen uiterlijk voor de 23ste van de maand ingeleverd te zijn.

Ook voor extra afgenomen uren kinderopvangtoeslag!
Mocht je flexibele uren afnemen of naast je bundel nog extra uren afnemen dan kan je hiervoor ook kinderopvangtoeslag ontvangen. Na het einde van het jaar ontvangt je een jaaropgave waarop ook deze uren zijn vermeld en deze gebruik je voor de definitieve opgave voor de kinderopvangtoeslag.

Mocht je regelmatig flexibele uren afnemen dan kan je ook op basis van een maandelijks gemiddelde deze alvast als voorschot aanvragen. Uiteraard is het mogelijk tussentijds een wijziging van je toeslagvoorschot aan te vragen mocht blijken dat het gemiddelde aantal uren gedurende het jaar noemenswaardig wijzigt.

Poolse & Engelse uitleg van de contracten
Click here for a short english translation of the contracts. Kliknij link do polskiego tłumaczenia umów.
English/Polskie translation

Betalen per uur

Bij NextGen Kids betaalt je per uur en niet per dagdeel!