Vacatures

Vacatures NextGen KidsPedagogisch medewerkster

In verband met groei zijn wij voor onze locatie in Obdam per 1 oktober 2022 op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor 24 - 32 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste collega zich volledig inzet voor een perfecte zorg en ontwikkeling van onze kinderen, iemand die een fijne sfeer kan neerzetten en betrokken samenwerkt met collega's.

Je biedt de kinderen uitdagende activiteiten aan, volgt hun ontwikkeling en als mentor ben jij het aanspreekpunt voor de ouders. Kinderen moeten zich veilig en vertrouwd voelen bij NextGen Kids en met een goed gevoel en een ervaring rijker weer naar huis gaan.

Je bent echt onderdeel van een hecht team waarin iedereen zo zijn eigen kwaliteiten en inbreng heeft. Je draagt met je collega's bij aan opvang waar de kinderen graag naar toe gaan en zich spelenderwijs goed ontwikkelen en waarbij de uitdaging voor de kinderen en collega's opgezocht wordt.

Voor deze functie is het van groot belang dat je positief en enthousiast bent ingesteld en een flexibel houding hebt. Bij NextGen Kids zetten wij de opvangbehoefte van de ouders centraal. Dit betekent dat wij constructief met ouders meedenken hoe wij ze kunnen ontzorgen. Ook bieden wij flexibele opvang aan vanaf 6.00 tot 18.30 uur. Een flexibele inzetbaarheid is dus van groot belang.

Wij bieden alle ruimte om mee te denken in de verdere ontwikkeling van de kinderopvang binnen NextGen Kids. Ben jij de leuke collega waar we naar op zoek zijn? Neem dan snel contact op met Jacqueline Molleman via 06-25182028 of obdam@nextgenkids.nl

Schoonmaakster

Voor onze locatie in Obdam zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaaktopper voor 4-6 uur in de week verspreid over 3 avonden. De tijden en dagen zijn in onderling overleg te bepalen. Word jij blij van schone, opgeruimde ruimtes en ben je een aanpakker? Reageer dan snel op deze vacature door contact op te nemen met Jacqueline Molleman via 06-25182028 of obdam@nextgenkids.nl

Pedagogisch Medewerkster BSO

Wij zijn altijd op zoek naar goed personeel. Mocht je een open sollicitatie willen schrijven dan kan je deze sturen naar obdam@nextgenkids.nl.

Werken bij NextGen Kids

Gezellig team
Ruimte voor eigen inbreng
Gericht op ouder en kind

Super fijn bij NextGen Kids

"Vind het super fijn bij NextGen Kids. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste: de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."