Vacatures

Vacatures NextGen Kids

(Senior) pedagogisch medewerkster kinderdagopvang en/of BSO

In verband met groei zijn wij voor NextGen Kids in Obdam op zoek naar een (senior) pedagogisch medewerk(st)er kinderopvang voor 18-36 uur per week. Vind jij het leuk om je steentje bij te dragen aan de begeleiding en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw ervaring is waardevol en dat waarderen wij. Daarom kun je bij NextGen Kids nu doorgroeien naar schaal 7 als je als pedagogisch medewerk(st)er aan het einde van je schaal zit. Je wordt dan senior pedagogisch medewerk(st)er, een nieuwe functie binnen NextGen Kids. Dit geldt voor alle collega's die met vaste uren bij ons in dienst komen, dus niet voor zzp-ers en stagiairs.

Als (senior) pedagogisch medewerk(st)er lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen van 4 tot 13 jaar. Je zorgt ervoor dat ze zich veilig en prettig voelen, plezier hebben en hun vaardigheden en talenten ontplooien. Je biedt uitdagende activiteiten aan, volgt hun ontwikkeling en als mentor ben jij het eerste aanspreekpunt voor de ouders. Als team zorgen wij er samen voor dat kinderen zich thuis voelen bij NextGen Kids en met een goed gevoel en een ervaring rijker weer naar huis gaan.

Bij NextGen Kids zetten wij de behoefte van de ouders centraal. Dit betekent dat wij constructief met ouders meedenken hoe wij ze kunnen ontzorgen. Hierbij past een positieve instelling en een flexibel houding.

Binnen NextGen Kids bieden wij je een werkomgeving waarin er alle ruimte is om mee te denken in de verdere ontwikkeling van onze kinderopvang. Wij stimuleren continue verbetering en ondernemerschap om onze kinderen en ouders de beste klantervaring te geven. Dus reageer vooral op deze vacature als jij een positieve en ondernemende instelling hebt en graag dat stapje extra wilt zetten. Als senior pedagogisch medewerk(st)er verwachten we dat je proactief je kennis en ervaring in het team inbrengt.

Wat heeft NextGen Kids jou te bieden?
 • Om te beginnen: een team waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en ondernemerschap;
 • Een fijne werkomgeving waarin met plezier wordt bijgedragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen;
 • Je salaris is afhankelijk van je ervaring. De salarisindicatie per maand op basis van 36 uur min. €2.188,- en max. €3.293,- bruto;
 • Kwaliteit staat bij ons voorop. Kies je voor NextGen Kids, dan kies je voor pedagogische kwaliteit. Onze werkwijze komt voort uit de nieuwste pedagogische inzichten;
 • Vind jij het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen? Top, dat vinden wij ook!
 • NextGen Kids biedt tal van trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Als je er behoefte aan hebt, dan kan je een beroep doen op onze pedagogische coach;
 • Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 18-32 uren, maar wil je liever een 0-uren contract, 36 uur of iets er tussenin? Neem gerust contact op en dan kijken wij samen met jou naar een optimale match tussen uren en groep.

Wij zoeken jou omdat je:
 • Enthousiast en betrokken bent, gecombineerd met professionele instelling;
 • Openstaat voor vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Creatief bent in het bedenken van uitdagende activiteiten;
 • Oog hebt voor de kinderen en hen een veilige omgeving biedt;
 • Sterke communicatieve vaardigheden hebt naar kinderen, ouders en collega's;
 • Een flexibele werkhouding hebt en minimaal drie dagen inzetbaar bent;
 • Beschikt over een kwalificerend diploma (check op www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma of jouw diploma voldoet).
Wij bieden alle ruimte om mee te denken in de verdere ontwikkeling van de kinderopvang binnen NextGen Kids. Ben jij de leuke collega waar we naar op zoek zijn? Neem dan snel contact op met Jacqueline Molleman via 06-25182028 of obdam@nextgenkids.nl

Wij zijn altijd op zoek naar goed personeel. Mocht je een open sollicitatie willen schrijven dan kan je deze sturen naar obdam@nextgenkids.nl.

Werken bij NextGen Kids

Gezellig team
Ruimte voor eigen inbreng
Gericht op ouder en kind

Super fijn bij NextGen Kids

"Vind het super fijn bij NextGen Kids. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste: de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."